Vallankumous maitojärjestelmän puhdistuksessa - Kahvikaveri

Vallankumous maitojärjestelmän puhdistuksessa

Antti
Neuvot
#maitojärjestelmän puhdistuksessa

Tänä päivänä gourmet kahvin saaminen painikkeen painalluksella on mahdollista. Kahvikoneen pitäminen puhtaana ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. Kehno kahvinkeittimen huolto ei vain haittaa kahvin makua, vaan siitä voi muodostua syy kahvikoneen rikkoutumiselle.

Joten, miten voisit nauttia suosikkikahvistasi ja pitkään palvelevasta kahvinkoneestasi näkemättä paljoa vaivaa puhtaanapitoon? Tutustu alla oleviin neuvoihin ja lupaamme yllättää sinut uudella vallankumouksellisella uutisella koskien kahvikoneita, joissa on integroidut maitojärjestelmät.

Säkenöivän puhdas – korkealaatuisen maun puolesta

Uskomme sinun jo tietävän, että hyvä kahvinmaku ei riipu vain laadukkaista kahvipavuista ja hienosta koneesta. Kahvikone tarvitsee jatkuvaa huoltoa palvellakseen kuppi toisensa jälkeen. Olemme jo kertoneet sinulle, että hygienian puute on yksi tärkeimmistä syistä kahvinkeittimesi epäonnistumiseen, tarjoamaan sinulle haluamasi laatuista kahvia. Mutta tiesitkö, että tämä ei kuulu takuun piiriin? Tämän vahvistaa myös, Kahvikaveri -huoltokeskuksen päällikkö: Hänen mukaansa virheellinen huolto antaa koneen valmistajalle oikeuden hylätä takuu, hoidon puutteesta johtuvat ongelmat ovat yleensä myös melko kalliita ratkaista. Joten, miten hoidat kahvikonettasi oikein ja vältät nämä tilanteet? Tutustu näihin vinkkeihimme:

1. Päivittäinen maitojärjestelmän puhdistus

Kaikki Kahvikaveri-kollegamme ovat yksimielisesti sitä mieltä, että maitojärjestelmän puhdistaminen vaatii eniten huomiota. Ja tietenkin kuivuneet maidonjäännökset tai jopa pilaantunut maito, eivät ainoastaan pilaa juoman makua, vaan estävät myös täydellisen maitovaahdon valmistuksen. Hygienia on siis ykkös velvollisuutesi. “Huuhtelutoiminto” huuhtelee maitojärjestelmän, mutta ei puhdista sitä kokonaan – se on vain ensimmäinen askel. On tärkeää puhdistaa järjestelmä myös käsin virtaavan veden alla joka päivä tarvittaessa, käytä erityisiä puhdistusaineita tai muita huoltotarvikkeita irrotettaviin osiin. Toista toimenpide päivittäin, jotta vältät pitkäaikaiset epäpuhtaudet. Lisäksi erityisen kuumana kesänä, jos kahvikoneesi on sijoitettu todella lämpimään paikkaan, suosittelen, että maitojärjestelmän puhdistusta jopa kahdesti päivässä ihan vain varmistukseksi.

2. Porolaatikon ja tippakaukalon – puhdistus joka päivän päätteksi

Kahvikoneen tippakaukalo ja käytettyjen kahviporojen kaukalo on tyhjennettävä ja puhdistettava jokaisen päivän lopussa – tällä tavoin ei kerry vieraita tuoksuja, eivätkä kaukaloihin kertyvät nesteet pysty aloittamaan käymistä ja homehtumista.

3. Uutinyksikön puhdistus – kerran 2-3 viikossa

Ei vaadi jokapäiväistä hoitoa, mutta kerran tai kahdesti kuukaudessa olisi ihanteellinen huolehtia sen puhtaudesta.

Loput puhdistukset riippuvat kahvin valmistuksen tiheydestä ja veden kovuudesta. Kahvikone ilmoittaa sinulle, kun se tarvitsee kalkinpoistoa tai muita puhdistusmenetelmiä.

Uusin “LatteGo” maitojärjestelmä – helppo käyttää ja puhdistaa

Valikoimissamme useita kahvinkonemalleja, joissa erilaisia maitojärjestelmiä, jotka koostuvat yleensä maitoputkesta tai säiliöstä, joissa irroitettavia osia. Jotta maitojärjestelmän puhtaanapito olisi yhtä helppoa kuin kahvinvalmistusprosessi, “Philips” esittelee ainutlaatuisen “LatteGo” -maitojärjestelmän.

Kilpailijoihin VERRATTUNA “LatteGo”n tärkein etu on integroitu maitosäiliö, joka koostuu vain kahdesta osasta, jotka merkitty “1” ja “2”. Tiedät aina, kuinka paljon maitoa tarvitaan halutulle kupilliselle kahvia. Erityisen maitojärjestelmän etuna on erittäin nopea pesu – siihen kuluu aikaa vähemmän kuin 15 sekuntia. Vaikea uskoa? Kokeileppa. Ja tietenkin, jos et halua sitä pestä käsin, maitojärjestelmä on astianpesukone pestävä.

Kätevä käyttö ja poikkeuksellisen helppo hallinta eivät ole ainoat miellyttävä ominaisuudet tässä kahvikoneessa. Valmistetut juomat on aina peitetty silkkisellä, pörröisellä ja ideaalilämpöisellä maitovaahdolla. Kaikki tämä varmistetaan “LatteGo” -järjestelmällä, joka sekoittaa nopeasti maitoa ja ilmaa erityisessä säiliössä.

“Philips” kahvikoneella – valikoima herkullisia kahvijuomia nopeasti ja helposti

Täysin automaattinen kahvikone, jossa vallankumouksellinen maitojärjestelmä Philips “5000 LatteGo” ja jolla on enemmän tarjottavaa. Valmistaja asensi keraamisen myllyn, joka erottuu muista ruostumattomuudella, kestävyydellä ja hiljaisella työskentelyllä. Myllyssä 5 jauhatuskarkeutta, jotka auttavat valmistamaan kahvia eri ominaisuuksilla. Lisäksi keraamiset terät suojaavat papuja ylikuumenemiselta ja poltetulta maulta – siksi kahvijuomat ovat aina enemmän kuin herkullisia.

Et vain nauti hyvin jauhetuista kahveista, vaan voit valita minkä tahansa kahvijuoman muutamassa sekunnissa. Musta kahvi, espresso, cappuccino, latte macchiato, Americano, Café au Lait – mikä on suosikkisi? Voit tallentaa yksittäisen reseptin: mieluisan juoman lämpötilan, vahvuuden ja maitosuhteen.

Riippumatta siitä, oletko kiireessä töihin tai nautitko hitaasti lauantaiaamusta tai jopa iltapäivästä – herkullinen maku, silkkinen maitovaahto ja helppo huolto “LatteGo” -maitojärjestelmä miellyttävät milloin tahansa. Älä unohda, että säännöllisesti puhdistettu kahvikoneesi saa sinut nauttimaan enemmän herkullisista juomista ja tietysti palvelemaan sinua pitkään!

preloader