Uudelleen käytettävät kupit: muotia vai merkki hyvästä mausta? - Kahvikaveri

Uudelleen käytettävät kupit: muotia vai merkki hyvästä mausta?

Antti
Tarinat
#Uudelleen käytettävät kupit

Kertakäyttöisen muovituotannon käyttö aiheuttaa vakavia ongelmia maapallollemme. Vaikka on vielä pitkä matka, ennen kuin voimme nähdä merkittävän muutoksen kertakäyttöisen muovin käytön vähentämisessä, voimme kaikki olla ylpeitä tänään tehdyistä pienistä askeleista.

Kehotamme ottamaan ensimmäisen askeleen ja kokeilemaan uutta ratkaisua, joka maailmassa on nyt saavuttamassa uutta vauhtia – vaihda kertakäyttöiset kahvikupit uudelleenkäytettäviin kannettaviin kuppeihin. Et edes huomaa, kun tämä ympäristöystävällinen kumppani tulee parhaaksi ystäväksi kofeiinin jokapäiväisessä tehtävässä.

Jokainen tuote, jota voitaisiin käyttää ainakin kahdesti, on hyvä päätös luontoa ajatellen. Uudelleenkäytettävissä kuppeissa on enemmän kuin yksi etu, joka ei vain helpota päivääsi, vaan myös helpottaa ympäristöä. Miten tämä suuntaus on kiehtonut maailmaa?

Useita teknisiä ratkaisuja – tehty mukavammaksi sinua varten

Oletteko koskaan olleet tilanteessa, jossa tietysti läikitte juomasi tai vahingossa pudotat sen pöydältä ja joudutte heti puhdistamaan kaiken? Materiaalista riippuen uudelleenkäytettävät kupit ja mukit ovat melko suljettuja ja eristettyjä, joissakin on jopa integroitu “Smartgrip” -tekniikka, joka estää mukien pudottamisen. Nyt voit unohtaa kahvin valumisen tai käden polttamisen kuumasta kupista.

Oman maun isäntä/emäntä

Kotona valmistettu kahvi on paras todiste omista herkullisimmista suosikki mauista. Sitten olet parhaan maun isäntä tai emäntä, koska vain sinä olet vastuussa kahvipapujen tuoreudesta tai siitä, minkä tyyppinen valintasi ja miten maitoa kaadat kahviisi tai kuinka paljon. Entä jos voisit kuljettaa tämän juoman ympäriinsä… Tämä on yksi lämpö- ja uudelleenkäytettävien kannettavien kuppien ja mukien tärkeimmistä eduista!

Ne pitävät myös kahvin parhaat ominaisuudet paremmin kuin mikään muu kertakäyttöinen kuppi.

Hyvään fiilikseen, tyyliin ja rutiiniin

Pullot, uudelleenkäytettävät kupit ja termomukit ovat muuttuneet enemmän kuin muodikkaiksi asusteeksi, joka täydentää persoonallisuuttasi – ainutlaatuisella muotoilulla ja toiminnallisuudella nämä kupit ovat nyt erottamattomia jokapäiväisestä elämäntavasta. Kuvittele, kuinka paljon aikaa ne säästävät, kun otat varhain aamulla mukaasi mukavan juoman mukaasi, joka auttaa sinua pääsemään kokouksiin ajoissa.

Exclusive design ratkaisut – on toinen etu, joka lisää kahvikokemuksen mukavuutta. Kun ne sopivat suosikki takkiisi, nämä kupit osoittavat, että et ole vain tyylikäs ja miellyttävä, mutta se osoittaa myös, että teet päätöksiä, jotka edistävät maailman hyvinvointia.

Mikä sopii sinulle parhaiten?

Jos tiedät, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä – oikean kupin valitseminen ei ole vaikeaa. Kiinnitä huomiota: kuinka paljon kahvia aiot kaataa ja pidätkö mieluummin posliininista vai teräksestä? Kuinka paljon aikaa haluat juoman pysyvän kuumana? Tietenkin sinun täytyy valita haluamasi muotoilu ja väri itse.

Katsotaanpa joitakin “KahviKaveri” -valikoiman vaihtoehtoja:

1. Musta termosmuki “The Mighty Mug” – “Biggie Black

“The Mighty Mug” -matkamukeilla on integroitu “Smartgrip” -tekniikka. Tätä tekniikkaa varten, vaikka haluat vahingossa kaataa nurin 470 ml:n kupin, sinun on tehtävä paljon työtä – kun kuppi asetetaan pöydälle, se luo tyhjiön kupin ja sen alla olevan pinnan välille, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja juoman on mahdoton läikkyä. Muki on siis vaikea kaataa, esim. näppäimistö säästyy vahingoilta. Mukia ei ole vaikea nostaa pöydältä, noston hetkellä ilmatyhjiö häviää. Jotta voit uskoa siihen, sinun täytyy kokeilla sitä itse.

Jos et mustaa valitse, niin tämä löytyy myös punaisena.

2. Termosmuki “The Mighty Mug” – “Solo Stainless Steel Blue

“Smartgrip” -teknologiaa käytetään myös ruostumatonta termo-teräsmukia varten – joten voit nauttia kahvista helposti, kun se pysyy turvallisesti mukin sisällä. Se voi sisältää jopa yhden standardin (350 ml) juoman, joka pysyy lämpimänä jopa 4 tuntia tai kylmä frappé, jonka virkistävä maku voi kestää jopa 12 tuntia.

3. “Keep Cup” – “White/Yellow” kahvimuki

Tämä kuppi on erityisesti suunniteltu kertakäyttöisten kuppien ja mukien käytön vähentämiseen. Mielenkiintoinen seikka – voit tehdä yhden KeepCup-kupin 20 kertakäyttöisestä muovikupista ja -kannesta. Lisäksi tämän kupin voit kierrättää uudelleen!

4. “Kahla” – “Cupit to-go Stormy Blue” kahvikuppi

Tämä on ratkaisu posliinifaneille. Ympäristöystävälliset kupit voidaan sovittaa eri värisiin kansiin – joten voit aina pysyä tyylikkäässä ja värikkäässä tyylissä. Sivuilla olevat silikoniraidat antavat mukavuutta kuumien tai kylmien juomien pitämisessä. Kupin huolto ei vaadi paljon vaivaa – kuppi ja kansi ovat astianpesukone kestäviä.

Oletko jo valinnut suosikkisi? Tässä ylävitoset uudelleen käytettävien kuppien ja mukien faneille!

preloader