Mitä sinun tulisi tietää pavusta-kuppiin kahvikoneista? - Kahvikaveri
bean to cup

Mitä sinun tulisi tietää pavusta-kuppiin kahvikoneista?

Antti
Neuvot

Miellyttävin aamurutiini on monille meistä suloisesti tuoksuva kahvi. Entäpä jos kerromme, että on olemassa keino tehdä tästä tavasta vieläkin mukavampi? Bean-to-Cup kahvikone on juuri se, mitä tarvitset tässä, sillä se tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: mahdollisuuden käyttää erilaisia kahvipapuja, ilman erillistä jauhatusta ja tampausta sekä kahvinpuruja ympäriinsä.

bean to cup

Kuulostaa hyvältä, mutta me kaikki tiedämme, kuinka laaja näiden kahvikoneiden valikoima on ja kuinka helppoa eksyä niitä tutkiessasi. Älä huolestu, olemme Kahvikavereita syystä – varmistamme, että sinulla olisi parasta kahvia kotonasi valmistettuna parhaalla kahvinkeittimellä tarpeidesi mukaan!

Bean-to-cup kahvikoneet ilman maidonvaahdotusjärjestelmää

Jos olet totaalinen espresson tai mustan kahvin ystävä, mutta haluat helppokäyttöisen ratkaisun kahvin valmistusprosessiin, niin kahviautomaatti, jossa on integroitu mylly ja ei maitojärjestelmää, on se mitä tarvitset. Meillä on myös nämä espresson pikku avustajat valikoimassamme, tutustu Jura A1 tai Melitta E950 Solo.

a cup of espresso

Bean-to-cup koneet manuaalisella maidonvaahdottimella

Jopa kovimmat mustan kahvin ystävät toisinaan haluavat kahvia maidon kanssa. Tällöin paras, hinta-laatu suhteeltaan, valinta on kone, jossa mylly ja manuaalinen maidonvaahdotin. Saattaa viedä jonkin aikaa oppia, miten vaahdottaa täydellinen maitovaahto. Mutta kun onnistut, barista tason luottamus on taattu. Tämäntyyppinen pavusta-kuppiin keitin on paras kompromissi, kun taloudessa on henkilöitä joilla on erilaiset kahvi mieltymykset. 

coffee machine

Kahvikoneet, joissa on automaattinen maitojärjestelmä

Kalliimpia, mutta luultavasti kätevin vaihtoehto, kone jossa on automaattinen maitojärjestelmä. Nämä superautomaattiset kahvinkeittimet ovat kuin Graalin malja niille, jotka rakastavat maitokahveja. Napin painalluksella kahvikone jauhtaa haluamasi pavut, valmistaa espresson ja vaahdottaa samettisen maitovaahdon cappuccinoon. Maitojärjestelmä vaihtoehtoja on kaksi: maitoputki tai integroitu maitotankki.

Maitoputkellisissa versioissa voit laittaa putken mihin tahansa maitosäiliöön tai jopa ihan maitopurkkiin, mikä on erittäin kätevää, koska purkki voidaan nostaa takaisin jääkaappiin heti käytön jälkeen. Putki puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Tutustu täällä ja löydät runsaasti tietoa näistä kahvinkeittimistä

Integroidun maitosäiliön koneissa maito kaadetaan säiliöön, mikä kiinnitetään ja pidetään kahvinkeittimessä. Maitotsäiliöt eivät vie tilaa kahvikoneen vierestä ja ne voidaan sijoittaa jääkaappiin, kun niitä ei käytetä, mikä tekee niistä myös erittäin kätevän vaihtoehdon. Löydät bean-to-cup-kahvikoneet, joissa integroitu maitosäiliö täältä. variety of coffeesLoppujen lopuksi tärkein kysymys ei ole vain hinta, vaan kuinka paljon haluat tehdä yhteistyötä kahvikoneen kanssa. Jos haluat jakaa työmäärää, suosittelemme, että valitset maidonvaahdottimella varustetun Bean-to-Cup koneen. Vai oletko tyytyväinen jättäessäsi kaiken kahvikoneen “käsiin”? Silloin vaihtoehto löytyy superautomaattikoneista, joissa yhden painikkeen painaminen tuottaa höyryävän tuoksuisen latte macchiaton. 🙂

Oletko jo hankkinut kahvikoneen, jossa on maitojärjestelmä? Katso yksi edellisistä blogiv päivityksistämme, maitojärjestelmän huolenpidosta ja varmista, että kahvinkeittimesi palvelee sinua tulevina vuosina ja kotoasi ei puutu koskaan hyvää kahvia!

preloader