Kyllästynyt samaan teehen? Kokeillaan jotain uutta! - Kahvikaveri

Kyllästynyt samaan teehen? Kokeillaan jotain uutta!

Antti
Tarinat
#Tee

Maailmassa on satoja erilaisia teelajikkeita, oletko yhä juomassa yhtä vanhaa kirkkaan keltaisessa paketissa tulevaa teetä ? Kuulostaa hukatulta mahdollisuudelta, joten kokeilisitko jotain muuta? Aivan kuin kahveissa, teet eivät ole vain erilaisia tyyppinsä tai alkuperänsä perusteella, vaan myös erilaisten juomatapojen ja tyylien vuoksi, jotka voivat avata täysin uusia makuja ja kokemuksia sinulle.

Irtotee

Irtotee koostuu kokonaisista teelehdistä. Yksinkertaisin tapa määrittää teen laatu on sen lehtien koon mukaan. Teelehtien isompi pinta-ala merkitsee enemmän mahdollisuuksia maussa ja hienouksien paljastumisessa. Kun teelehdet eivät ole rikki, valmistettu juoma on herkempi, hienostuneemman makuista ja vähemmän karvasta. Lehdille on tärkeää, että niillä on riittävästi tilaa kehittyä haudutuksen aikana. Ainoa irtoteen haittapuoli on hiukan vaikeampi prosessi, johon tarvitset erityisen siivilän tai suodattimen.

Irtotee

Teetikut

Luultavasti tiedät tilanteen, kun hermostuneesti etsit, mihin laittaisit tippuvan teepussin ystäväsi luona. Teetikut ratkaisevat tämän ongelman – ne ovat suhteellisen uusi keksintö, mikä päätti lopettaa tämän sotkun. Tee yhdistyy veden kanssa yli 400 pienen reiän läpi, mutta ei pääse pakoon. Tämän teen pakkaus menetelmän tekemisessä on kaikki huomio kiinnitetty mukavuuteen – teehen et edes tarvitse lusikkaa, koska voit sekoittaa juomasi käyttämällä itse tikkua. Kuitenkin huomiota on kiinnitetty paitsi ulkopuolelle, mutta myös sisäpuolelle – Tea Sticksin sisällä on korkealaatuisia klassisia teelajikkeita sekä eksoottisia makuja. Alumiinipakkaus on täysin turvallinen ja biohajoava.

Teetikut

Silkkipyramidit

Silkkipyramidit ovat laadukkaampi vaihtoehto perinteisille teepusseille. Silkkipusseissa ei ole luonnottomia ylimääräisiä makuja, joita saatta muodostua paperin yhteydessä. Useimmissa silkkipusseissa myös teelehdet ovat kokonaisia ja ehjiä, pussit on myös helppo poistaa kupista, joten niissä yhdistyy tavallisten teepussien mukavuus ja irtoteen laatu. Verrattuna perinteiseen teepussiin, vesivirta on parempi ja teelehdillä on paljon enemmän tilaa laajentua.

Silkkipyramidit

Chai tee

Tämä on yhä suositumpi juoma, jolla on intialaisia juuria. Lumoaa eksoottisella maulla, joten sopii täydellisesti voimakkaiden tunteiden ystäville. Chai teetä valmistetaan sekoittamalla perinteisiä teelehtiä ja eksoottisia mausteita, kuten kanelia, kardemummaa, neilikkaa ja muita. Tee voidaan valmistaa sekä maidon että veden kanssa, mutta perinteinen resepti on molempien yhdistelmä. Älä sekoita Chai teetä halpaan pika teehen, ne ovat täysin erilaiset tuotteet! Pikateen juomista emme suosittele ja se on sinun vastuullasi 🙂

Chai tee

Tee kapselit ja tyynyt

Suurin osa ihmisistä ei tiedä, että voit käyttää kahviautomaattiasi valmistamaan myös kupin teetä. Ja emme tarkoita vain valuttamaan kuumaa vettä kuppiin. Myymälästämme löydät teekapseleita ja tyynyjä, joita voit käyttää kahvinkeittimissä. Tämä voi olla erinomainen valinta päivän loppuun nautittavaksi yhdessä lastesi kanssa. Kapseli teetä voidaan myös valmistaa kylmänä.

 

Kun on niin monta vaihtoehtoa, valita vain yksi tee ja yksi valmistustapa, ei yksinkertaisesti ole älykästä 😉 Tutustu teevalikoimaamme sekä sukella uusiin makuihin ja kokemuksiin