Kuinka luoda kodikas keittiö aamukahviasi varten? - Kahvikaveri

Kuinka luoda kodikas keittiö aamukahviasi varten?

Antti
Neuvot
#keittiön sisustus

Keittiö on paikka, jossa pienet mutta aina yhtä miellyttävät ihmeet saavat alkunsa. Siksi keittiön sisustus on erottamaton osa inspiraation luomista. Tänään tarkastelemme, kuinka tämän paikan sisustus trendit muuttuvat ja miten luot täydellisen pienen tilan aamukahvillesi.

Valkoisen minimalismin loppu?

Valkoinen on kuningatar tyylikkäissä keittiöissä. Ei ole kovin vaikea ymmärtää miksi – on vaikea epäonnistua valkoisten keittiöiden kanssa – ne näyttävät tyylikkäiltä ja hienostuneilta vaatimatta liikaa vaivaa (no, ehkä vähän puhdistettaessa). Useimmat sisustussuunnittelijat ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että nyt on aika lisätä keittiöihin enemmän yksityiskohtia ja ainutlaatuista luonnetta. Esimerkiksi käsittelemättömät puupinnat, jotka luovat luonnollisen tunteen, ovat tulossa takaisin muotiin. Jos olet maalannut ainoastaan seinäsi valkoiseksi, sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään, valkoiset klassikot eivät ole menossa mihinkään.

Eivät ainoastaan elementit ja tavarat ole tärkeitä

Oikea tyyli ja väri ovat aina olleet tärkeitä asioita keittiön sisustuksessa. Nyt kuitenkin suosituksiin ilmestyy uusia ideoita – ekologia, kierrätettävät resurssit. “Pinterest” -tietojen perusteella viime vuonna “eco-keittiö” hakujen määrä on kasvanut 164% ja “orgaanisten materiaalien” määrä 139%.

Sisustussuunnittelu Tomas Jasiulis, joka on luonut sisustuksia brändeille kuten “Samsung”, on kertonut meille tämän päivän trendien tarkoittavan enemmän kuin pelkkää sisustusta: “Tendenssit yhdistyvät kaikilla elämänalueilla, ei ainoastaan sisustuksessa. Sanat kuten “ergonomia”, “ekologia” ja “innovaatio” ovat suurimmat suuntaukset. Koristeelliset ja muut lisäominaisuudet pysyvät toisella tai jopa kolmannella sijalla sisustettaessa tilaasi “

Tärkein painopiste jokaisessa keittiössä

Minne suuntaat ensimmäisenä aamuisin keittiössäsi? Tietenkin kohti kahvia. Kun valitset sisustuksesi yksityiskohtia, kiinnitä huomiota myös kahvinkeittimeesi. Se on yhä enemmän ja enemmän suositumpi osa  modernia keittiötä, jopa keskeinen osa. Ajat, jolloin kahvinkeittimet olivat vain mustia neliön mallisia laatikoita, ovat takanapäin. Nyt voit saada tyylikkään kahvinkeittimen, joka ei sekoita sisustustasi –  vaan myös rikastuttaa sitä. Meidän on mainittava “Nespresso” -kahvikoneet, jotka ovat kokonsa ja väripalettinsa ansiosta sopivia lähes kaikkiin sisustuksiin. Tällaisella kahvinkeittimellä ei ole ainoastaan helppoa valmistaa kahvia – vaan olla myös osa sisustustasi, joka heijastaa nykyajan elämän rytmiä: nopea valmistusprosessi, helppo hoito, houkutteleva ulkonäkö ja täydellinen tulos vähäisellä vaivalla.

Kun tiivistämme tämän kaiken, T. Jasiulis huomauttaa myös, että jokaisella meistä on omat erityiset kahvinjuonti rituaalimme. Joten ei ainoastaan tavarat ole ne, jotka luovat tunnelman tässä prosessissa, vaan me itsenämme ja ihmiset, jotka ympäröivät meitä: “Lopuksi tilanteessa ovat tärkeintä hyvä kahvi ja ystävät “.

Löydät aina uuden tyylikkään kahvikaverisi hyllyiltämme ja lupaamme, että löydät aina sellaisen, joka sopii mihin tahansa keittiöön!

preloader