5 minuutin reseptit

5 minuutin reseptit

Ieva Poniškaitytė
Reseptit
#koti #Lämpimät juomat #reseptit

Kuvailemattoman hyviä makuelämyksiä alle 5 minuutissa! Olemme valinneet suosikkimme lämpimien juomien resepteistä säästääksemme sinun aikaasi ja tuodaksemme sinulle iloa. Kun on liian kylmä mennä ulos, ei ole mitään muuta parempaa, kuin nauttia suosikkijuomia kotona ystävien ja perheen kanssa. Tartu kuppeihin ja kokeile niitä kaikkia!

Klassinen kaakao

Et voi koskaan mennä vikaan kuuman kaakaokupillisen kanssa. Se sopii laiskaan sunnuntaihin katsellessa hyvää elokuvaa sängyssä, hauskoihin treffeihin ystävien kanssa tai pitkään lautapeli-iltaan. Kokeile makuja sekä erilaisia ​​lisukkeita ja löydä oma täydellinen kuppi kaakaota.

Reseptiin tarvitset:

Zuma kaakao
– Kuuma vesi
– Höyrytetty maito
– Suuri 300 ml kuppi

Laita 1 lusikallinen (28 g) Zuma kaakaota 300 ml: n Loveramics keraamiseen kuppiin. Lisää tujaus kuumaa vettä, sekoita sileäksi tahnaksi ja lisää höyrytetty maito samalla sekoittaen. Tehdäksesi siitä makeamman, lisää kermavaahtoa ja pieniä vaahtokarkkeja. Ja jos kuppia rohkeaa juomaa, lisää splash Sweetbird ”Toffee Apple” -siirappia – tämä yhdistelmä yllättää sinut.hot chocolate

Mausteinen chai latte

Mausteinen, herkullinen ja kaikille maistuva! Chalo Chaissa ei ole maitoa, joten voit käyttää omaa maitoasi! Yllätä ystäväsi ja nauti kupin täydeltä eksoottisia makuja.

Reseptiin tarvitset:

Chalo chai jauhe
– Kuuma vesi
– Hyörytetty maito
– Kaneli
Lasi tuplaseinämällä

Laita 1 tasainen ruokalusikallinen Chalo Chai Lattea lasiin. Lisää tujaus kuumaa vettä ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Juomaa voidaan juoda kahdella tavalla: voit lisätä höyrytetyn maidon samalla sekoittaen tai voit valmistaa sen myös ilman maitoa. Viimeistele hyppysellisellä kanelia.

chalo chai

Hasselpähkinä latte

Täydellinen juoma heille, jotka tarvitsevat pientä potkua aamuihin pienellä sysäyksellä makeutta. Suosittelemme hasselpähkinälatteamme, jossa on ripaus keksin makeutta.

Reseptiin tarvitset:

– Espresso shotti. Suosittelemme Caprissimo “Fragrante” kahvipapuja
– Hyörytetty maito
– Sweetbird “Hazelnut” makusiirappi
– Sweetbird “Cinnamon” makusiirappi
– Hienoksi raastettua suklaata
Lasi tuplaseinämällä

Valmista shotti espressoa (30 ml). Jos haluat vahvemman, tee se tuplana. Yhdistä 2 painallusta kumpaakin makusiirappia sekä 30ml espressoa kuppiin. Lisää höyrytetty maito samalla sekoittaen. Lisää suklaahöystö ennen tarjoilua.

Nauti!