Kuukauden kahvikonetarjous! Tutustu

Tule kanssamme kahvikupilliselle Afrikkaan!

 

Kahvi käsityöläiset sanovat usein afrikkalaisen kahvin olevan parasta. Eloisa, virkistävä, hedelmäinen, makea, mehukas - se on luotu kuumia kesäpäiviä varten!

 

  • Koe kesän tuoreus ja ilmavuus
  • Nauti hedelmien ja marjojen makuja
  • Valmista sekä kuumia että kylmiä kahvijuomia

Afrikkalaisen kahvin maut

Afrikan mauista ihastuneet kahviharrastajat matkustavat sinne etsimään uusia kahvilajikkeita, toivoen löytävänsä vielä tuntemattomia kahvimakuja. Tämä ei ole yllättävää: sen lisäksi, että Afrikka on ihmiskunnan synnyinmaa, se on myös kahvin synnyinmaa. Siellä on vielä monia löytämättömiä alalajikkeita. Lisäksi afrikkalainen kahvi voi viehättää ketä tahansa odottamattomilla mauillaan ja aromeillaan, jolloin kahvijuomat kysyvät epäuskoisesti: "Onko tämä todella kahvia?!" Lähdetään matkalle afrikkalaisten kahvimakujen valtakuntaan, siemaillen matkan varrella Afrikan eri alueilta peräisin olevia kahveja!

Etiopialainen kahvit

Etiopialaiselle kahville ominaiset maut ja aromit saavat varmasti pääsi pyörälle! Se muistuttaa hienointa viiniä tai teetä. Valmiissa juomassa tunnet eloisia mustikoiden, vaniljan, sitruunan, Earl grey, jasmiinin, jne vivahteita.Siemaile ja anna itsesi yllättyä!!

Kenialainen kahvi

Kenialainen kahvi on erittäin eloisa. Sitä dominovat "raskaammat" hedelmäiset ja marjaiset vivahteet: mustaherukat, punaherukat, vadelmat, karpalot, luumut, hapanmakea greippi... Jos haluat tietää, minkälaista hedelmäistä happamuutta kahvifanit rakastavat, kokeile tätä kahvia.

Ruandalainen kahvi

Ruandalainen kahvi on erittäin virkistävä, makea ja mehukas. Siinä paljastuvat eksoottiset makuyhdistelmät: kypsien punaisten marjojen, appelsiinien ja suklaan maut yhdistyvät tämän alueen kahville ominaisiin tumman suklaan vivahteisiin. Se varmasti tekee vaikutuksen eksoottisten makujen faneihin!

Usein kysytyt kysymykset

Oletko vieläkin epävarma, että voisitko tykätä afrikkalaisesta kahvista? Onko hankaluuksia valita etiopialaisten, kenialaisten ruandalaisten kahvipapujen välillä? Katso meidän usein kysyttyjä kysymyksiä afrikkalaisesta kahvista - ne saattavat auttaa lopullisen päätöksen teossa.

Ensinnäkin, Afrikkaa pidetään kahvin synnyinmaaksi. Jopa nykyään sieltä löydetään uusia kahvilajikkeita ja odottamattomia makuja. Kahvilla itsellä on yksi laajimmista makujen ja aromien valikoimista, joten kahvin ystävät ympäri maailmaa ovat hulluna siitä.

Kaikille afrikkalaisille kahveille on yleistä aika eloisa hedelmien maku. Suosittelemme aloittamaan etiopialaisesta kahvista: se on yleensä hieman hellävaraisempi. Lisäksi Etiopian kahvia pidetään usein afrikkalaisten lajikkeiden vertailuarvona, joten se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokeilla tyypillistä afrikkalaista kahvia.

Monet ihmiset sanovat, että afrikkalainen kahvi sopii parhaiten suodatinmenetelmille. Meidän mielestämme se on yhtä upea espressokoneessa valmistettuna, joko espressona, lungona, americanona tai cold brew -kahvina. Kokeile sitä ja tulet yllättymään miellyttävästi!

Afrikkalaisen kahvin maku on erittäin monimutkainen, joten sitä on hankala luokitella. Usiemmiten siinä kuitenkin kohtaa hedelmien ja marjojen makuja. Sen lisäksi afrikkalainen kahvi usein muistuttaa viiniä tai teetä, sillä se on samalla tavalla "täyteläinen". Juuri siksi ensimmäistä kertaa afrikkalaista kahvia maistaessa jotkut kysyvät, "Onko tämä tosiaan kahvia?"

Ollaan jo mainittu, että afrikkalaiseen kahviin kuuluvat hedelmäiset ja marjaiset vivahteet. Saatat huudahtaa: "Oi, sitten ne ovat varmasti minun makuuni liian happamat!". Mieti hetkeksi kypsien mansikoiden tai mustikoiden makuja: onko niiden happamuus epämiellyttävää? Ei tietenkään! Huonolaatuisen kahvin happamuutta ei saa sekoittaa joidenkin maailman suosituimpien kahvilajikkeiden makeaan happamuuteen. Kokeile afrikkalaista kahvia ja näet itse!