Rajoitetun ajan tarjous:
  • 00

    P.

  • 00

    T.

  • 00

    Min.

  • 00

    Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.

Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g

  • Vain verkosta
Määrä
14.90 
Tuotetta on keskusvarastossa (ostettavissa verkkokaupasta).
Visa maestro mastercard mobilepay klarna

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä

Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Kyllä
Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g
Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g
Varastossa
14.90 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

“BLACK CROW WHITE PIGEON”. TARINOITA ERITYISLAATUISISTA KAHVEISTA.

Luku 13

Black Crow kertoo:

Ilmassa leijuu kypsien päärynöiden ja hapankirsikoiden houkutteleva tuoksu, jota täydentävät punaviinin huumaavat aromit…

Nämä eksoottiset maut ovat peräisin Nicaraguan Matagalpan korkeissa vuoristomaisemissa sijaitsevalta Limoncillon tilalta. 1100 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevat rehevät kahviviljelmät kuuluvat Mierischin suvulle, joka muutti Saksasta Etelä-Amerikkaan 1800-luvulla. Saksalainen geologi Bruno Mierisch Boettiger lähti Etelä-Amerikkaan auttaakseen paikallisia kansallisen rautatien rakentamisessa. Rautatien valmistuttua Bruno sai korvaukseksi työstään maata Matagalpasta. Meidän onneksemme häneltä löytyi rohkeutta aloittaa uusi elämä Etelä-Amerikassa, ja kiinnostusta oman kahviviljelmän perustamiseen. Näiden maisemien yllä liidellessä voi yhä aistia Brunon rohkean ja seikkailunhaluisen hengen: Ethiosar-nimisen arabica-hybridilajikkeen ja trendikkään anaerobisen prosessointimenetelmän yhdistäminen vaatii nimittäin suurta rohkeutta ja todellista kokeilunhalua!

Black Crow

Tietoa tästä kahvista: 

Alkuperämaa | Nicaragua

Alue | Matagalpa

Tuottaja | Limoncillon tila

Korkeus merenpinnasta | 1110 m

Arabica-lajike | Ethiosar

Prosessointimenetelmä | Natural / anaerobinen

Paahtoprofiili | Keskipaahto

SCA-pisteet | 87.5 pistettä 100:sta

Makumaailma | Päärynä, kirsikka, punaviini

Suositellut valmistusmenetelmät: kaikki valmistusmenetelmät, mukaan lukien espresso.

Ainesosat: paahdetut kahvipavut.

Säilytys: säilytä pakkaus suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.

*****

“Black Crow White Pigeon” – tarinoita erityislaatuisista kahveista. Näiden tarinoiden päähenkilöt – Black Crow ja White Pigeon – ilmentävät specialty-kahvien huomattavan monipuolista makupalettia: tummista, vahvoista ja maanläheisistä sävyistä kevyisiin, hentoihin aromeihin. Kaikki mahdolliset makujen ihmeet mahtuvat tälle laajalle asteikolle, joka alkaa täydellisestä pimeydestä ja muuttuu hitaasti hengen salpaavaksi valkeudeksi. Jokainen kahvi ja sen ainutlaatuinen tarina kätkeytyy kauniiseen pakkaukseen, joka on kuin uusi luku kesken olevassa kirjassa, alkaen numerosta 1 ja päättyen numeroon 24. Sukella syvälle uusiin elämyksiin “Black Crow White Pigeon” -kahvien kanssa: tutustu kunkin luvun tarjoamiin tarinoihin, antaudu ainutlaatuisten makujen vietäväksi ja lähde matkalle, joka hurmaa sinut unohtumattomilla tuoksuillaan. Mistä luvusta haluat matkasi aloittaa…?

Maisteluopas
Kirsikka
Päärynä

Kahvipassi

Alkuperä kahvialue
Keski-Amerikka, Nicaragua
Kahvilaji
Single-origin
Paahtotaso
Keskitaso

Usein kysytyt kysymykset

Missä tämä kahvi on paahdettu?

Tämä kahvi on meidän yhteistyökumppaneiden paahtama yhdessä Liettuan hienoimmassa paahtimossa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 4 1
Mitä valmistusmenetelmiä varten nämä kahvipavut sopivat?

Nämä kahvipavut sopivat hyvin kaikkiin valmistusmenetelmiin- olkoot se sitten espresso, suodatin tai suoraan kuppiin valmistaminen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 2 0
Mitä eroa on specialty kahvipavuilla ja tavallisilla?

Specialty kahveihin kuuluvat maailman parhailla arvosteluilla lajikkeet. Saatat miettiä, että kuka niitä arvostelee ja miten? No, arvostelun hoitavat sertifoidut kahvimaistelijat. He arvioivat kahvin laadun Specialty Kahviliiton (SCA) asteikon mukaisesti. Siinä huomioidaan neljää kriteeriä: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö, valmiin juoman aroma ja sen makuominaisuudet. Vain 80-100 pistettä saaneet kahvit saavat specialty nimikkeen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 7 0
Mikä tekee anaerobisesta käsittelymenetelmästä niin erityisen?

Tämä käsittelymenetelmä on noussut viimeaikoina esiin. Siihen kuuluu hapeton fermentointi. Sen tuloksena pavuissa olleista mauista tulee entistä eloisammat, kahvista hedelmäisempi ja paljastuu lukuisia uusia makuvivahteita.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Ovatko nämä arabica kahvipapuja?

Nämä ovat Ethiosar alalajikkeen arabica papuja, etiopialainen laijike, joka on mukautettu Nicaraguan ilmastoon.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

5.00
2 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
  • 9 huhtikuun, 2023

    This coffee has an intense aroma, it is light and delicious. Perfect for a V60 brew.

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?
  • 11 maaliskuun, 2022

    Kun ensimmäinen kommentti on herranjestas ja levee hymy👍 Tämä kahvi on vain niin ihana!

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi