Specialty kahvipavut El Salvador Santa Petrona, 1 kg
Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä
Tekniset tiedot
Yleiset ominaisuudet
Mitat ja paino
Tuotekuvaus
Pacamaran “Santa Petrona” -tilan kahvipavuille on ominaista poikkeuksellisen tasapainoinen maku. Rehevä suklaan maku yhdistetään katkeraan sitruksen kuoren ja marsipaanin makuun.
Legendaarinen ”Santa Petrona” -tila on tuottanut poikkeuksellisen hyvää kahvia vuodesta 1927 lähtien. El Salvadorin Santa Anan alueella, Ilamatepec-tulivuoren vieressä sijaitseva maatila kuuluu edelleen samaan Pacas Diaz -perheeseen, jonka jälkeläiset tuottavat edelleen kahvia kahvin kanssa. sama rakkaus ja huomio. Pacamaran kahvipapujen historia liittyy suoraan Pacas-perheeseen. Vaikka Salvadorian Coffee Institute löysi tämän tyyppiset pavut ensin, kun Pacan ja Maragogype-kahvipavut ylitettiin, Pacas-perhe löysi Pacas-kahvipavut ensin vuonna 1956 omalla maatilallaan.
Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on merkitty Specialty kahviksi. SCAA: lta se saa 86,5 pistettä sadasta.
Alkuperä: El Salvador
Alue: Santa Ana
Tila: Santa Petrona by Federico Pacas Diaz
Kasvukorkeus: 1700m
Lajike: Pacamara
Prosessi: Natural
Paahtoaste: Keskipaahto
Makumaailma: Marsipaani, suklaa, sitruunan kuori
Kahvipassi
Usein kysytyt kysymykset
Tämä kahvi on meidän yhteistyökumppaneiden paahtama yhdessä Liettuan hienoimmassa paahtimossa.
Nämä kahvipavut sopivat hyvin kaikkiin valmistusmenetelmiin- olkoot se sitten espresso, suodatin tai suoraan kuppiin valmistaminen.
Specialty kahveihin kuuluvat maailman parhailla arvosteluilla lajikkeet. Saatat miettiä, että kuka niitä arvostelee ja miten? No, arvostelun hoitavat sertifoidut kahvimaistelijat. He arvioivat kahvin laadun Specialty Kahviliiton (SCA) asteikon mukaisesti. Siinä huomioidaan neljää kriteeriä: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö, valmiin juoman aroma ja sen makuominaisuudet. Vain 80-100 pistettä saaneet kahvit saavat specialty nimikkeen.
Luonnollisen käsittelyn aikana kahvipapu kuivataan kokonaisuudessaan eli hedelmälihan kanssa. Tällä tavalla käsitelty kahvi on makeampi, mehukkaampi ja erittäin täyteläinen.
Nämä ovat Pacamara alalajikkeen arabica kahvipavut.
Kysy kysymyksesi tuotteesta
Erinomainen, raikas, hedelmäisen hapokas, hyvä mokka tai espresso.
Pavuissa hieno tuoksu, kahvi itse vaaleaa eikä kovin vahvaa. Kaikin puolin hyvä ja erilainen kokemus.